Sluiten

Afspraak maken

Wilt u meer informatie of een afspraak voor een intakegesprek?
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Contact opnemen

Sluiten

Stel een vraag

Over de praktijk

Mogen wij ons even voorstellen? Amare Zorgcoaching is een middelgrote specialistische instelling voor kind, jeugd, volwassenen en gezin. Tevens bieden wij ook behandeling, diagnostisch onderzoek, trainingen etc. Onze doelgroep bestaat vooral uit cliënten met autisme, gedragsproblematiek, ontwikkelingsproblematiek, ADHD, (licht) verstandelijke beperking, NAH etc. Maar ook andere zorgvragen sluiten we niet uit! Hiernaast bieden we ook huishoudelijke zorg en thuiszorg zoals persoonlijke verzorging en verpleging.

Wij gaan uit van de vraag van onze cliënt waarbij de regie zoveel mogelijk ligt bij de cliënt en diens netwerk zelf. Amare Zorgcoaching biedt verschillende vormen van zorg, begeleiding en behandeling die optimaal passen bij de behoefte van u als mens. U kunt bij ons dus terecht voor een totaalaanbod, alles onder een dak!

Zorg op maat betekent bij Amare o.a. dat onze client bij alle vormen van zorg, begeleiding en behandeling inspraak heeft op welke tijden en dagen hij/zij graag begeleiding zou willen, welke ambulant begeleider er komt en aan welke doelen er zal worden gewerkt. Omdat het tenslotte gaat om uw welzijn en wij hier graag ons steentje aan willen bijdragen!

Amare heeft geen wachtlijst omdat wij vinden dat we snel en adequaat aan de vraag van onze client moeten kunnen voldoen. Wij zijn transparant in wat we doen en hoe we dat doen, omdat wij vinden dat dit zo hoort. Onze cliënten hebben altijd inzage in hun eigen dossier en kunnen via dit dossier ook direct contact opnemen met het zorgteam. Rapporteren doen we via de Ipad samen met de client. Wel zo prettig en transparant!

Omdat Amare zorgt… ook voor u!

Openingstijden

Medewerkers

Marjet Kivits

Directie

Mark van Empel

Algemeen Manager

Sandra Rutten

GZ Psycholoog

Margot van Genuchten

GZ Psycholoog

Inge de Ligt

Behandelcoördinator - Orthopedagoog

Chantal van Heist

Gedragswetenschapper - Orthopedagoog

Marlous Beyer

Gedragswetenschapper - Orthopedagoog

Eline Herrings

Gedragswetenschapper - Orthopedagoog

Ellen Verhoeven

Gedragswetenschapper - Orthopedagoog

Jose van de Water

Teamleider huishoudelijke zorg

Sanne Kivits

Zorgmanager - Wijkverpleegkundige