« Terug naar vorige pagina

Doktersassistente: 32 uur p.w.

Huisartsenpraktijk Drunen is op zoek naar een doktersassistente ter uitbreiding van het team dat bestaat uit vier doktersassistentes, twee praktijkondersteuners somatiek, een praktijkondersteuner GGZ en drie huisartsen.

De functie:
Je bent samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten, die zich telefonisch of aan de balie melden. Naast triage en agendabeheer verricht je medisch technische handelingen en administratieve werkzaamheden. Verder draag je ook je steentje bij aan de normale, overige taken in een huisartsenpraktijk.

Even voorstellen:
Wij zijn een grote geaccrediteerde praktijk, gevestigd in het Gezondheidscentrum Drunen. Wil je meer weten, kijk dan ook even op onze website: www.hapdrunen.nl

Wat wij vragen is:
Een enthousiaste en gediplomeerde doktersassistente, die kan werken in een dynamische omgeving. Je kunt goed zelfstandig werken, beschikt over goede communicatieve vaardig­heden en neemt zelf initiatieven als dat nodig is. Ook kun je goed samenwerken. Ervaring met het werken met Medicom is een pré.

Wat bieden wij:
Een dienstverband voor 32 uur in de week,  ma-wo-do-vr. Het salaris is conform de CAO Huisartsen­zorg.  De werkomgeving is te typeren als professioneel, gedreven, flexibel en informeel. Ook stimuleren wij een verdere bijscholing.

Solliciteren:
Lijkt het je wat om bij ons te komen werken? Stuur dan uiterlijk voor 17 augustus 2018 een mailtje aan ons, waarin je jezelf voorstelt en aangeeft wat je aantrekt in de functie. Voeg daarbij  je CV met foto toe.

Ons mailadres is : info@hapdrunen.nl