Sluiten

Herhaal medicatie

Wij nemen telefonisch geen (herhaal)recepten aan

Voor elk recept is een (digitale) handtekening van een arts verplicht. Hierdoor is het niet mogelijk om telefonisch een herhaalrecept aan te vragen. Om deze reden mogen wij niet direct aan de balie lege doosjes van geneesmiddelen in ruilen voor nieuwe geneesmiddelen.

Hierom hebben wij verschillende manieren om (herhaal)recepten via ons aanvragen:

De herhaalnummers vind u alleen op het etiket van uw chronische geneesmiddelen. Dat zijn  geneesmiddelen die u elke dag moet gebruiken.
Medicijnen aanvragen die u niet elke dag gebruikt? Dat kan via uw (huis)arts.

Aanvragen ingediend voor 12.00 uur, op een werkdag. Staan de volgende werkdag in de apotheek na 15.00 uur klaar. Of worden volgens afspraak bij  u thuis bezorgd.

Als u meer dan één  medicijn wil aanvragen voor dezelfde persoon.
Klik op de plus naast de herhaalcode. Klik op de plus tot u voor alle medicijnen die u wil aanvragen een regel heeft. Zijn alle herhaalnummers ingevoerd. Dan kunt u op bestellen klikken. Zo worden al uw medicijnen in één keer bij ons besteld. Wanneer u dit niet doet kan het zijn dat wij niet al uw aanvragen zien.

Laden...

Sluiten

Stel een vraag

Stel uw apotheker een vraag

Het is niet mogelijk om via de mail medisch inhoudelijke vragen te stellen. Ook is het wettelijk niet toegestaan om medisch inhoudelijke gegevens van patiënten via een onbeveiligde mailverbinding uit te wisselen. Om die reden vragen wij u om vragen te stellen via MijnGezondheid.net of via de app MedGemak.

 

Sluiten

Inschrijven

Via de onderstaande link kunt u, via het formulier, zich online inschrijven bij apotheek Het Quadraat GCD. Wilt u alleen een wijziging doorgeven dan kan dat ook hier.

Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen.

Inschrijven of wijzigingen

Apotheek het Quadraat GCD

Welkom bij Apotheek Het Quadraat in Drunen.

Apotheek Het Quadraat in Drunen is gevestigd in het Gezondheidscentrum Drunen. In dit centrum zit een groot aantal eerstelijns zorgverleners waaronder huisartsen, fysiotherapeuten en verloskundigen.

apotheek Het Quadraat Servicepunt Drunen

Ons servicepunt aan de Obrechtstraat 10 blijft geopend van 9.00-12.00 uur. In het servicepunt blijft u de dienstverlening terugvinden die u gewend bent van Apotheek Het Quadraat.
In het servicepunt zijn echter nog steeds geen op recept verkrijgbare middelen op voorraad.

 

Openingstijden