Sluiten

Afspraak maken

Polikliniek Bloedafname
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.00 – 16.45 uur. Voor het bloedprikken dient u een afspraak te maken via 073-5533699.

Hartonderzoek (ECG)
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.30 uur. U kunt alleen terecht met wanneer u een afspraak heeft. Voor het maken van een afspraak belt u naar 073-5533500.

Radiologie (röntgen)
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.00 - 12.15 uur en van 13.00 - 16.45 uur.  U kunt hier terecht voor eenvoudige röntgenfoto’s.
U kunt alleen terecht met wanneer u een afspraak heeft. Voor het maken van een afspraak belt u naar 073-5532600.

Radiologie (echografie)
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.00 - 12.15 uur en van 13.00 - 16.45 uur en is telefonisch bereikbaar van 08.00 - 17.00 uur via telefoonnummer 073-5532600. U kunt hier alleen terecht als u een afspraak heeft gemaakt.

Fundusfoto (oogfoto)
Diabetespatiënten kunnen in Drunen ook terecht voor het laten maken van een fundusfoto (oogfoto). Hiervoor moet u altijd een afspraak maken. Voor het maken van een afspraak belt u naar Jeroen Bosch Diagnostiek (JBD), tijdens kantooruren van 8.00 – 17.00 uur via telefoonnummer 073-5533699.

Over het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis dicht bij u in Drunen

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis biedt u op de locatie Drunen gespecialiseerde ziekenhuiszorg dichtbij. U kunt er terecht voor bloedprikken, röntgenfoto’s, echo’s, fundusfotografie en hartfilmpjes. Daarnaast houden diverse specialismen hier spreekuur. Het ziekenhuis zit in hetzelfde gebouw als Gezondheidscentrum Drunen. Hier werkt een groot aantal eerstelijns zorgverleners.

De locatie Drunen is klein en overzichtelijk, net zoals onze andere locaties in Boxtel, Zaltbommel en Rosmalen. Van patiënten van deze locaties horen wij dat zij zich prettiger voelen bij de kleinschaligheid en de intieme sfeer waarin zij worden ontvangen.

De locatie is ideaal als u voor het eerst een afspraak heeft met een medisch specialist of als u juist regelmatig een medisch specialist bezoekt. Voor de meer complexe zorg kunt u uiteraard nog steeds terecht op de hoofdlocatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch.

Doorverwijzing
Op de locatie Drunen worden alleen spreekuren gehouden en soms zeer kleine medische ingrepen verricht. Wanneer er bijvoorbeeld een uitgebreid röntgenonderzoek, functieonderzoek of medische ingreep nodig is, wordt u doorverwezen naar de hoofdlocatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch.

Spoedeisende hulp
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft alleen een spoedeisende hulp op de hoofdlocatie in ’s-Hertogenbosch. Op de locatie in Drunen kunt u niet terecht voor spoedeisende hulp.

Spreekuren
De onderstaande specialismen/specialisten houden spreekuur op de locatie Drunen.
U kunt op deze spreekuren alleen terecht als u hiervoor een afspraak heeft gemaakt:

In de toekomst gaan meer specialismen spreekuur houden in Drunen.

Openingstijden