Sluiten

Herhaal medicatie

Bel: 0416-376680 en kies optie 2.

De receptenlijn is 24 uur per dag actief voor het inspreken van herhaalmedicatie, ook in het weekend. Als u voor 11.00 uur inspreekt kunt u de medicijnen de volgende dag 's-middags ophalen.

Sluiten

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u terecht bij de assistente achter de balie. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0416-376680

Sluiten

Stel een vraag

Over Huisartsenpraktijk Dillenburg

Wij zijn vanaf 2016 huisartsenpraktijk Dillenburg, te vinden in Gezondheidscentrum Drunen. Een leuke en betrokken praktijk die hoge kwaliteit huisartsenzorg levert met een menselijk karakter. We zijn een toegankelijke praktijk waar de drempel om binnen te stappen laag is.

Onze praktijk is een voortzetting van huisartsenpraktijk Engelenburg, de praktijk die over de afgelopen decennia is meegegroeid met Drunen en haar omgeving. Eentje die haar mensen kent en dat wil blijven doen. We leveren huisartsenzorg in al de breedte van het vak.

Voor meer informatie en of vragen kunt u onze eigen website bezoeken: www.hapdillenburg.nl of telefonisch contact met ons opnemen.

Umenz app

De zorgverleners van Gezondheidscentrum Drunen blijven graag met jou in contact om je zo goed mogelijke zorg te bieden. Dat kan vanaf nu ook via de Umenz app.

Alle informatie omtrent het gebruik van de Umenz app is hier te vinden.

Meer weten?

Openingstijden