Sluiten

Afspraak maken

Heeft u een vraag over verpleeghuiszorg, thuiszorg, dagbesteding of huishoudelijke thuiszorg of het wonen bij Maaswaarden? Onze medewerkers van de cliëntservice helpen u graag verder. Voor advies, maar bijvoorbeeld ook voor een rondleiding of een kennismakingsbezoek. Voor vragen of meer informatie kunt u van maandag tot en met vrijdag bellen naar: 0416 – 698400 of mailen naar: clientservice@maaswaarden.nl

Link bekijken

Over de praktijk

Heeft u verzorging of verpleging nodig, maar wilt u zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen? Ook thuis staan onze medewerkers voor u klaar. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht voor thuiszorg. Zo krijgt u altijd de zorg die u nodig heeft én kunt u toch thuis blijven wonen in u eigen vertrouwde omgeving. Om te zien of u voor thuiszorg in aanmerking komt stelt de wijkverpleegkundige hiervoor uw indicatie, meestal valt dit onder de basisverzekering.

Thuiszorg en mantelzorg

Om veilig thuis te blijven wonen, is het belangrijk dat de zorg en ondersteuning die u krijgt afgestemd is op uw behoefte. Vaak is hulp dichtbij en vervullen kinderen, familie, buren of vrienden de rol als mantelzorger. Zij helpen met kleine dingen zoals boodschappen doen, maar soms ook voor verdere zorg. Dat is erg waardevol, maar in veel gevallen is er meer ondersteuning nodig om deze zorg te kunnen geven en vooral vol te houden. Onze thuiszorgmedewerkers hebben hier oog voor en doen er alles aan om u zoveel mogelijk te ondersteunen en samen naar een passende oplossing te zoeken.

Verzorging en verpleging

Onze verzorgenden en verpleegkundigen helpen u thuis waar nodig. Bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, wassen en douchen, toedienen van medicatie, advies bij hulpmiddelen en het leren omgaan met een ziekte of handicap. Daarnaast zijn we er ook voor mensen die thuis willen sterven of wanneer per direct zorg noodzakelijk is. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u de zorg te bieden die u nodig heeft. Dat doen wij altijd in overleg met uw netwerk. Zodat u altijd de juiste zorg krijgt.

Openingstijden