Sluiten

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via: 0416-377193 of info@dietist-langstraat.nl

Sluiten

Stel een vraag

Over Fit For Foodies

De diëtist is dé specialist op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte en heeft antwoord op al uw voedingsvragen.

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom u na iedere dieetpoging weer dubbel zo hard aankomt? Of waarom u, terwijl u zo uw best doet om af te vallen, de kilo’s maar niet kwijt raakt? Ook vragen als ‘Mag ik nog suiker gebruiken nu ik diabetes heb?’ of ‘Welke vetten zijn goed en slecht bij een te hoog cholesterol?’ zijn vragen waar de diëtisten van Fit For Foodies u uitstekend bij kunnen helpen. Wij begeleiden u naar een gezonde leefstijl.

Wij zijn van mening dat gezond eten vooral ook gezellig en lekker moet blijven!

Tijdens de intake kijken we met u hoe we dat zo goed mogelijk kunnen inpassen in een nieuw voedingspatroon. Geen standaard advies of streng dieet, maar een persoonlijk dieet- of voedingsadvies dat wordt afgestemd op úw wensen en gewoonten. Ieder mens is anders en heeft daarom ook een persoonlijk afgestemd advies nodig. U leert zelf inzicht te krijgen in wat u eet en waarop u kunt letten.

Door middel van persoonlijke begeleiding helpen wij u naar een gezondere leefstijl. Daarnaast motiveren en coachen wij u zodat u het resultaat ook op de lange termijn behoudt. Kwaliteit, creativiteit, enthousiasme en deskundigheid staan dan ook hoog in het vaandel bij ons!

Openingstijden

Medewerkers

Femke van Liere

Diëtist

Eline Das

Diëtist

Manon Migchels

Diëtist

Sara Shirazi

Diëtist