Sluiten

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken van 08:00 uur tot 12:00 uur op 073-5111750.
Belt u ons na 12:00 uur dan kunt u uw vraag inspreken op ons antwoordapparaat. We zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Over Podotherapie van Gellecom

Bij Podotherapie van Gellecom kunt u terecht voor uw totale voetzorg. Zorg voor kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel.

Een podotherapeut behandelt natuurlijk voetklachten, maar daar blijft het niet bij. Problemen met uw voeten kunnen vroeg of laat ook klachten aan het bewegingsapparaat veroorzaken. Denk aan problemen met enkels, knieën en rug. Verder wordt er advies gegeven over het voorkomen van klachten, eventueel met bijbehorende oefeningen. Podotherapeut is een beschermde titel. Bij Podotherapie van Gellecom werken alleen podotherapeuten die minimaal de 4-jarige HBO-studie podotherapie hebben afgerond en voldoen aan de eisen van het kwaliteitsregister paramedici.

Door het volgen van bijscholing, cursussen en post-HBO studies heeft elke podotherapeut nog een extra specialisme ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn diabetes, reuma, sport en kinderen. Hierdoor kunt u voor allerlei klachten terecht bij Podotherapie van Gellecom.

Voor meer informatie kunt u de website www.podotherapievangelle.com bezoeken.

Openingstijden

Medewerkers

Renée van Gellecom

(Diabetes) Podotherapeut - Praktijkhoudster

Saskia Bernards

(Sport) Podotherapeut - Praktijkhoudster

Femke van Haandel

Podotherapeut

Lotte Lammerds

(Kinder) Podotherapeut

Kelly Vervoort

(Sport) Podotherapeut

Bo van den Bijgaart

Podotherapeut

Michelle Sinay

Podotherapeut

Pascolien Scheerders

Praktijkassistente

Lianne van Riel

Praktijkassistente

Jeroen van de Sande

Operationele zaken