Sluiten

Afspraak maken

Geen client bij Elle! Vrouw & Geboortezorg, maar wil je een afspraak maken voor (pret)echoscopie, anticonceptie, lactatiekundige begeleiding of het klieven van een tongriem?

Ook dat kan! Neem gerust contact met ons op via www.ellezorg.nl/contact/

Sluiten

Stel een vraag

Heb je vragen, klachten of ben je ongerust? Bel of mail ons gerust!

Sluiten

Inschrijven

Wil je jezelf inschrijven bij onze praktijk? Leuk! Je bent heel welkom!  Inschrijven kan heel gemakkelijk via de onderstaande link. Na ontvangst van je aanmelding nemen wij binnen enkele dagen, telefonisch of per mail, contact met je op.

Als je jezelf liever telefonisch wilt aanmelden, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. We zijn elke werkdag tussen 08.00 – 14.30 uur te bereiken via 073-2032595.

Ook als je meer informatie over ons of onze praktijk wilt, mag je altijd contact (telefonisch of per mail) met ons opnemen.

Inschrijven

Over Elle! Vrouw & Geboortezorg

Vanaf 1/1/2020 zijn Verloskundigenpraktijk Rond & Verloskundigenpraktijk Samen verdergegaan als Elle! Vrouw & Geboortezorg. We stellen ons graag aan je voor:

Wij zijn Elle! Vrouw & Geboortezorg. Elke dag zetten wij ons in om de beste zorg te leveren aan (zwangere) vrouwen in onze regio. Dit doen we met ieder onze kunde en specialisatie.

Het is onze droom om in de toekomst een eerstelijns vrouwenkliniek te worden, waarbij vrouwen van alle leeftijden zich gezien en gehoord voelen. Daarbij valt te denken aan uitbreiding en professionalisering van ons huidige anticonceptie-spreekuur, het maken van uitstrijkjes, zorg voor vrouwen in overgang en het voorlichten van tienermeiden. Verschillende aspecten hiervan zijn reeds in ontwikkeling en daarover zijn we enorm enthousiast!

Tijd en aandacht, dát vinden we belangrijk!

Bij Elle! Vrouw & Geboortezorg werken we daarom in twee teams van drie verloskundigen: Team Viv (Anke, Sandra & Erin) & Team Ive (Danielle, Judith & Carlijn). Daarmee bieden we de kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en draagkracht van een grote praktijk en tegelijkertijd de persoonlijke aandacht en geborgenheid van een klein team.

Binnen deze teams heeft iedere verloskundige een eigen specialisatie of aandachtsgebied en kunnen we laagdrempelig complete zorg bieden. Wij bieden begeleiding tijdens zwangerschap, bevalling en de kraamtijd, medische- en pret-echoscopie, lactatiekunde, maar ook zorg rondom kinderwens, miskraam en anticonceptie. We verzorgen verschillende informatieavonden (waarbij ook andere zorgverleners hun kennis en kunde kunnen delen), bieden een wekelijks hartjes-inloopspreekuur aan én er is keuze uit verschillende spreekuurlocaties en -tijden, uiteraard ook in de avond.

Moderne en goede informatievoorziening vinden we belangrijk. Daarom hebben we een eigen app ontwikkeld en informeren & delen we ook veel middels social media.

Praktijkassistentes Ilse & Rian zijn elke dag op de praktijk aanwezig en zodoende gemakkelijk te bereiken, maar ook op de dienstnummers zijn wij telefonisch en per WhatsApp natuurlijk 24 uur per dag te bereiken, niet alleen voor spoed maar zéker ook voor ongerustheid en vragen. Iedereen kan áltijd laagdrempelig contact met ons opnemen, dat is nooit een probleem!

Openingstijden