Sluiten

Afspraak maken

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp? Via de onderstaande link kunt u het contactformulier invullen.

Als u telefonisch een afspraak wilt maken kunt u de praktijk bereiken op: 06-36329221

Afspraak maken

Sluiten

Stel een vraag

Over de praktijk

Ik coach jouw kind, jou als ouder of zelfs het gehele gezin. Samen of afzonderlijk van elkaar. We gaan op zoek naar talenten en krachten. Deze bundelen we tot iets moois zodat jullie als team weer verder kunnen.

Kindercoaching
Kindercoaching is het tijdelijk begeleiden van kinderen met bepaalde problematiek of hulpvraag. Vaak op het gebied van opvoeding, gedrag of leren. Ik begeleid kinderen op het gebied van bewustwording. Ik help de kinderen en vaak ook hun ouders bij het bewust worden van zichzelf, hun kwaliteiten, talenten en mogelijkheden.

Gezinscoaching
Uit onderzoek blijkt dat de druk op het gezinsleven de laatste jaren steeds meer is toegenomen. Daarnaast heeft het “traditionele” gezin (vader – moeder – twee kinderen) plaatsgemaakt voor het eenoudergezin, het samengestelde gezin en het co-ouderschap. Als gezinscoach help ik gezinnen om hun weg te vinden met de uitdagingen van het gezinsleven.

Ik doe dit met een betrokken houding en met veel liefde, zonder oordeel kijk ik even mee in jullie gezin. Ik geef inzichten in de behoeften van ieder gezinslid zodat er weer ruimte en verbinding kan ontstaan en jullie als team weer verder kunnen!

New Beginnings
Ben jij op zoek naar een positieve start met je kinderen na echtscheiding? Jij bent niet de enige! In het New Beginnings Programma leer jij hoe jij je kinderen het best kunt ondersteunen na de scheiding. Je leert wat jij kunt doen om een hechtere relatie met je kinderen te krijgen, en hoe jij kunt zorgen voor meer plezier, positiviteit en balans voor je gezin. Met dit programma zitten je kinderen weer lekkerder in hun vel en maken jullie samen een sterke, liefdevolle start na de scheiding.

Traumaverwerking
Soms gebeuren er dingen in je leven die je maar moeilijk een plekje kan geven. Gebeurtenissen die ervoor zorgen dat je minder fijn in je vel zit, machteloosheid ervaart en minder goed kan functioneren. Of gebeurtenissen die ervoor zorgen dat je bepaalde dingen gaat vermijden.

Trauma is er in vele soorten en maten. Het kan zijn dat er groot verdriet is omdat er iemand waar je veel van houdt is overleden. Of er is een ernstig ongeluk gebeurd waardoor je trauma ervaart. Maar ook angst voor de tandarts, dieren, alleen in je bed liggen, je ouders die weggaan of bang in het donker zijn, zijn dingen die ervoor kunnen zorgen dat er spanning opgebouwd wordt. Traumaverwerking helpt je om de emotie minder heftig te laten zijn waardoor er weer vertrouwen ontstaat.

Openingstijden

Medewerkers

Sissy Herman

Coach